Publikavimo data: 2024-09-14
                Aštri moliūgų sriuba su imbieru
                                
                    Labai skani šildanti moliūgų sriuba su imbieru. Receptas išgautas atlikus daugybę bandymų, ir būtent šis daržovių ir prieskonių derinys suteikia geriausią skonį.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                                                    
                        Supjaustykite svogūnus ir suberkite juos į puodą, šiek tiek pakepinkite, kol taps skaidrūs, sudėkite smulkintą česnaką ir pakepinkite 2 minutes.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                                                    
                        Sudėkite smulkiai supjaustytus salierų stiebus ir troškinkite 5 minutes.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Sudėkite kubeliais supjaustytas morkas, imbierą ir ciberžolę. Kartais pamaišydami virkite dar 5 minutes.
                     
                                        
                        Žingsnis 4
                        
                        Pabaigoje sudėkite kubeliais supjaustytą moliūgą, užpilkite verdančiu vandeniu, įberkite aštriosios paprikos, uždenkite ir virkite, kol suminkštės. Tai užtruks 15 minučių.
                     
                                        
                        Žingsnis 5
                        
                        Supilkite verdančią sriubą į maišytuvo dubenį ir maišykite 4 minutes. Tada sriuba bus minkšta ir kreminio skonio. Jei sriubą plaksite panardinamuoju maišytuvu, jos skonis bus visai kitoks.
                     
                                        
                        Žingsnis 6
                        
                                                    
                        Perpilkite į puodą, užvirinkite, jei reikia, pagardinkite druska.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos