Publikavimo data: 2024-09-14
Aštri moliūgų sriuba su imbieru
Labai skani šildanti moliūgų sriuba su imbieru. Receptas išgautas atlikus daugybę bandymų, ir būtent šis daržovių ir prieskonių derinys suteikia geriausią skonį.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus ir suberkite juos į puodą, šiek tiek pakepinkite, kol taps skaidrūs, sudėkite smulkintą česnaką ir pakepinkite 2 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite smulkiai supjaustytus salierų stiebus ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite kubeliais supjaustytas morkas, imbierą ir ciberžolę. Kartais pamaišydami virkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Pabaigoje sudėkite kubeliais supjaustytą moliūgą, užpilkite verdančiu vandeniu, įberkite aštriosios paprikos, uždenkite ir virkite, kol suminkštės. Tai užtruks 15 minučių.
Žingsnis 5
Supilkite verdančią sriubą į maišytuvo dubenį ir maišykite 4 minutes. Tada sriuba bus minkšta ir kreminio skonio. Jei sriubą plaksite panardinamuoju maišytuvu, jos skonis bus visai kitoks.
Žingsnis 6
Perpilkite į puodą, užvirinkite, jei reikia, pagardinkite druska.
Kategorijos