Aštri moliūgų sriuba su imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Aštri moliūgų sriuba su imbieru

Labai skani šildanti moliūgų sriuba su imbieru. Receptas išgautas atlikus daugybę bandymų, ir būtent šis daržovių ir prieskonių derinys suteikia geriausią skonį.
Gaminimo laikas
172 min.
Laikas virtuvėje
91 min.
Kalorijos
43 kcal.
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite svogūnus ir suberkite juos į puodą, šiek tiek pakepinkite, kol taps skaidrūs, sudėkite smulkintą česnaką ir pakepinkite 2 minutes.

Žingsnis 2

Sudėkite smulkiai supjaustytus salierų stiebus ir troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Aštri moliūgų sriuba su imbieru Žingsnis 3
Sudėkite kubeliais supjaustytas morkas, imbierą ir ciberžolę. Kartais pamaišydami virkite dar 5 minutes.

Žingsnis 4

Aštri moliūgų sriuba su imbieru Žingsnis 4
Pabaigoje sudėkite kubeliais supjaustytą moliūgą, užpilkite verdančiu vandeniu, įberkite aštriosios paprikos, uždenkite ir virkite, kol suminkštės. Tai užtruks 15 minučių.

Žingsnis 5

Aštri moliūgų sriuba su imbieru Žingsnis 5
Supilkite verdančią sriubą į maišytuvo dubenį ir maišykite 4 minutes. Tada sriuba bus minkšta ir kreminio skonio. Jei sriubą plaksite panardinamuoju maišytuvu, jos skonis bus visai kitoks.

Žingsnis 6

Perpilkite į puodą, užvirinkite, jei reikia, pagardinkite druska.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos