Publikavimo data: 2025-08-20
Aštri vinaigretė su raugintais kopūstais
Rauginti kopūstai užpilu suteikia pikantišką rūgštelės skonį. Vinaigretė ypač populiari šaltuoju metų laiku, o rauginti kopūstai papildo šį patiekalą savo unikaliu delikatesu.
Žingsnis 1
Išvirkite ir nuvalykite daržoves.
Žingsnis 2
Raugintus kopūstus smulkiai supjaustykite ir sudėkite į aukštos stiklinės formos dugną.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite ant raugintų kopūstų.
Žingsnis 4
Morkas taip pat supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į kitą sluoksnį.
Žingsnis 5
Kitas sluoksnis - smulkiai supjaustyti svogūnai.
Žingsnis 6
Taip pat kubeliais supjaustykite marinuotus agurkus ir sudėkite juos į kitą sluoksnį.
Žingsnis 7
Paskutiniu sluoksniu sudėkite smulkiai supjaustytus burokėlius.
Kategorijos