Publikavimo data: 2024-06-09
Aštrios salotos su Adygėjos sūriu
Salotos yra vienas seniausių patiekalų kulinarijos istorijoje, jos žinomos nuo Senovės Romos laikų. Net ir dabar jos tvirtai užima pirmaujančias pozicijas beveik visose nacionalinėse virtuvėse. Didžiulio jų populiarumo paslaptis ta, kad iš pačių paprasčiausių ingredientų gaminami naudingi, skanūs ir įvairūs patiekalai. Siūlome greitų salotų receptą iš produktų, kuriuos ras kiekviena šeimininkė. Jų nereikia užvirinti, salotos bus paruoštos per kelias minutes prieš pat patiekiant.
Žingsnis 1
Supjaustykite "Adygea" sūrį dideliais 3 cm dydžio kvadratėliais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, įkaitinkite ir supilkite saulėgrąžų aliejų. Sudėkite supjaustytą sūrį, greitai kepkite 1 minutę. Atkreipkite dėmesį, kad sūris paruduotų, bet neprarastų formos ir neištirptų.
Žingsnis 2
Pomidorus ir paprikas supjaustykite stambiais griežinėliais, žoleles smulkiai sukapokite aštriu peiliu. Paruoštas daržoves sudėkite į dubenį, suberkite keptą sūrį, sezamo sėklas, sojų padažą ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos