Publikavimo data: 2024-01-04
Šviežių daržovių salotos su mocarela receptas
Pirmą kartą mocarelos receptas paminėtas XVI amžiuje. Mozzarella yra itališkas jaunas sūris. Ypatingo skonio paslaptis slypi tame, kad mocarelos pienas niekada nepasterizuojamas. Šiandien Italijos virtuvės neįmanoma įsivaizduoti be šio švelnaus balto sūrio. Į šviežias daržoves įdėkite šiek tiek mocarelos ir paprastas salotas lengvai paversite virtuvės šefo patiekalu.
Žingsnis 1
Paruoškite recepte išvardytus ingredientus. Nuplaukite daržoves ir salotas ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Paprikas, pomidorus ir agurkus supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 3
Salotų žalumynus stambiai supjaustykite arba suplėšykite rankomis. Mocarelą supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais, o žoleles smulkiai sukapokite. Sudėkite salotas, mocarelą ir žoleles prie daržovių. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Salotas pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais. Išmaišykite. Salotos paruoštos.
Kategorijos