Publikavimo data: 2024-01-04
Salotos su kukurūzais, vyšniniais pomidorais ir sūriu receptas
Šios salotos gali šiek tiek priminti graikiškas salotas. Jų sudėtyje yra brinzos, kuri, kitaip nei kiti sūrymo sūriai, laikui bėgant keičia savo skonį. Būdamas tirpale, sūris pamažu prisipildo skonio, tampa sūrokas ir net šiek tiek aštrus. Šiame recepte yra daug daržovių. Spalvingi ingredientai įkrauna vasarišką nuotaiką ir padeda organizmui gauti vitaminų porciją.
Žingsnis 1
Paruoškite recepte išvardytus ingredientus. Nuplaukite daržoves ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nulupkite svogūnus.
Žingsnis 2
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.
Žingsnis 3
Raudonąjį svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir paragaukite prieš dėdami į salotas. Jei svogūnas kartus, 5 minutėms panardinkite jį į verdantį vandenį. Tada vandenį nusunkite ir svogūnus sudėkite į salotas.
Žingsnis 4
Bryndzą supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite krapus. Tada giliame dubenyje sumaišykite vyšnias, svogūnus ir bryndzą. Pagal skonį įpilkite alyvuogių aliejaus, druskos ir pipirų. Išmaišykite, kad susimaišytų.
Žingsnis 5
Pabarstykite krapais.
Žingsnis 6
Nusausinkite vandenį iš kukurūzų, išmeskite kukurūzus į sietelį ir sudėkite į salotas. Išmaišykite.
Žingsnis 7
Prieš pat patiekdami salotas apšlakstykite laimo sultimis, kad jos būtų rūgštesnės. Į kiekvieną lėkštę įdėkite po vieną griežinėlį kaip papuošimą. Ryškios ir skanios salotos paruoštos. Skanaukite.
Kategorijos