Publikavimo data: 2025-08-18
Aštrios salotos su vištiena ir korėjietiškomis morkomis
Iki šiol nė viena šventė neapsieina be salotų ruošimo. Korėjietiškos morkos laikomos privalomu šventinio stalo svečiu. Jau yra daugybė patiekalų, kuriuose naudojamos korėjietiškos morkos. Jos dedamos ir į užkandžius, ir naudojamos kaip įdarai. Tokios morkos gerai dera su mėsa ir daržovėmis. Salotų iš korėjietiškų morkų nauda grindžiama pagrindinio ingrediento savybėmis. Ruošiant salotas išsaugoma pagrindinė vitamino C dalis, kuris savo ruožtu labai svarbus imunitetui palaikyti, o ląsteliena dideliais kiekiais padeda aktyviai virškinti.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus ir pakepinkite svogūnus, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 2
Sumaišykite virtus svogūnus su pupelėmis, morkomis ir krūtinėlėmis. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Įpilkite aliejaus arba salotas pagardinkite majonezu.
Kategorijos