Publikavimo data: 2024-10-13
Aštrios šiltos korėjietiškos salotos
Ne taip seniai korėjiečių virtuvė išpopuliarėjo dėl patiekalų, atitinkančių sveikos ir racionalios mitybos taisykles. Populiariausios yra salotos. Jų pritaikymas gana įvairus: salotos gali būti pagrindinis patiekalas, užkandis arba garnyras. Salotų sudėtis gana paprasta - tai aštrių korėjietiškų morkų derinys su mėsa ir troškintomis daržovėmis. Šis nebrangus, bet labai skanus patiekalas prieinamas absoliučiai visiems
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite ilgomis siauromis juostelėmis arba griežinėliais. Peiliu smulkiai sukapokite česnaką ir kepkite keptuvėje su 1 šaukštu augalinio aliejaus, kol paruduos.
Žingsnis 2
Į gautą česnakinį aliejų įpilkite dar vieną šaukštą aliejaus ir kepkite vištienos gabalėlius 10 minučių ant vidutinės ugnies. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Tada į mėsą sudėkite morkas ir kepkite 5-7 minutes. Sudėkite šparagines pupeles. Viską sumaišykite, supilkite likusį augalinį aliejų ir kepkite ant silpnos ugnies dar 10 minučių.
Kategorijos