Publikavimo data: 2024-06-15
Aštrios vištienos krūtinėlės salotos su ananasais
Šio patiekalo paslaptis - puikus liesos vištienos ir pikantiško ananasų bei prieskonių skonio derinys. Šių produktų derinys yra abipusiai naudingas, jis naudojamas beveik visose pasaulio virtuvėse. Šios skanios salotos papuoš ir šventinį stalą, ir šeimos vakarienę. Šis receptas - tai atsakymas į klausimą, kaip iš įprastos vištienos krūtinėlės pagaminti šventinį patiekalą.
Žingsnis 1
Paruoštą vištienos krūtinėlę supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, įkaitinkite ir supilkite saulėgrąžų aliejų. Į keptuvę sudėkite supjaustytą mėsą ir kepkite 10 minučių, kol iškeps. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Iškepusią mėsą perkelkite į lėkštę ir leiskite jai atvėsti. Ananasus supjaustykite dideliais, dviejų centimetrų dydžio kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Aštriu peiliu susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su majonezu. Visus ingredientus sumaišykite.
Kategorijos