Aštrūs bulviniai blynai su šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aštrūs bulviniai blynai su šonine

Bulviniai blynai, kaip patiekalas, yra skanūs patys savaime, o pridėjus šoninės, jie tampa pikantiškesni, o tekstūra - įdomesnė. Toks patiekalas yra sotesnis, nes mėsos gaminyje esantys baltymai geriau pasotina. Paruošti drapanikus nesunku net pradedantiesiems virėjams, svarbiausia laikytis taisyklių ir bulves laikyti baltas, tada drapanikus pavyks paruošti auksinius ir apetitiškus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs bulviniai blynai su šonine Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite smulkia tarka. Išverskite jas ant audinio ir išspauskite sultis. Smulkiai supjaustykite svogūną, sumaišykite su bulvėmis, smulkinta šonine ir miltais. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Aštrūs bulviniai blynai su šonine Žingsnis 2
Kiaušinius suplakite šluotele arba šakute ir supilkite į mišinį, išmaišykite. Kepkite blynus šaukštu ant įkaitintos sviestu pateptos keptuvės. Ant viršaus juos šiek tiek suplokite. Nustatykite vidutinę kaitrą ir kepkite juos po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksiniai. Riebalų perteklių pašalinkite popieriniu rankšluosčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos