Publikavimo data: 2024-06-08
Aštrūs bulviniai blynai su šonine
Bulviniai blynai, kaip patiekalas, yra skanūs patys savaime, o pridėjus šoninės, jie tampa pikantiškesni, o tekstūra - įdomesnė. Toks patiekalas yra sotesnis, nes mėsos gaminyje esantys baltymai geriau pasotina. Paruošti drapanikus nesunku net pradedantiesiems virėjams, svarbiausia laikytis taisyklių ir bulves laikyti baltas, tada drapanikus pavyks paruošti auksinius ir apetitiškus.
Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite smulkia tarka. Išverskite jas ant audinio ir išspauskite sultis. Smulkiai supjaustykite svogūną, sumaišykite su bulvėmis, smulkinta šonine ir miltais. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Kiaušinius suplakite šluotele arba šakute ir supilkite į mišinį, išmaišykite. Kepkite blynus šaukštu ant įkaitintos sviestu pateptos keptuvės. Ant viršaus juos šiek tiek suplokite. Nustatykite vidutinę kaitrą ir kepkite juos po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksiniai. Riebalų perteklių pašalinkite popieriniu rankšluosčiu.
Kategorijos