Aštrūs lašišos kepsniai su cukinijomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Aštrūs lašišos kepsniai su cukinijomis

Didelė lašišos maistinė vertė ir skonio savybės lėmė jos svarbą mūsų mityboje. O cukinijų sezono metu pikantiški lašišos kepsniai paįvairins jūsų valgiaraštį. Patiekalas švelnus, sultingas ir mažai kaloringas. Šis patiekalas puikiai dera su garnyrais, pavyzdžiui, bulvių koše.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Aštrūs lašišos kepsniai su cukinijomis Žingsnis 1
Paruoštus kepsnius pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi kepkite žuvies gabalėlius iš abiejų pusių po 3 min. Supilkite vyną ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Aštrūs lašišos kepsniai su cukinijomis Žingsnis 2
Sutarkuokite cukiniją. Paruoštas cukinijas sudėkite ant lašišos kepsnių, lengvai pagardinkite pipirais, uždenkite ir troškinkite 8 minutes, kol cukinijos iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos