Publikavimo data: 2025-08-17
Aštrūs lašišos kepsniai su cukinijomis
Didelė lašišos maistinė vertė ir skonio savybės lėmė jos svarbą mūsų mityboje. O cukinijų sezono metu pikantiški lašišos kepsniai paįvairins jūsų valgiaraštį. Patiekalas švelnus, sultingas ir mažai kaloringas. Šis patiekalas puikiai dera su garnyrais, pavyzdžiui, bulvių koše.
Žingsnis 1
Paruoštus kepsnius pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi kepkite žuvies gabalėlius iš abiejų pusių po 3 min. Supilkite vyną ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Sutarkuokite cukiniją. Paruoštas cukinijas sudėkite ant lašišos kepsnių, lengvai pagardinkite pipirais, uždenkite ir troškinkite 8 minutes, kol cukinijos iškeps.
Kategorijos