Auksinės lašišos kepsniai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Auksinės lašišos kepsniai

Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Auksinės lašišos kepsniai Žingsnis 1
Marinatui plačiame inde sumaišykite vyno actą, sojų padažą, medų, šiek tiek juodųjų pipirų, alyvuogių aliejų ir smulkiai tarkuotą česnaką. Visus ingredientus gerai išmaišykite ir pamerkite į jį žuvies gabalėlius. Palikite šaldytuve 160 minučių.

Žingsnis 2

Auksinės lašišos kepsniai Žingsnis 2
Praėjus nurodytam laikui, išimkite kepsnius iš marinato, sudėkite į keptuvę ir kepkite po 5 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies, kad kepsniai įgautų auksinę plutelę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos