Austrių grybų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Austrių grybų sriuba

Austrių grybų tyrės sriuba yra švelni ir maloni skrandžiui sriuba, švelnios struktūros, su saldžiai aštriu grybų skoniu ir lengvu aštrumu, kurį suteikia pipirų mišinys kaip prieskonis. Austrių grybai nėra tokie populiarūs kaip pievagrybiai, tačiau daugelis jų paragavusių žmonių mano, kad jie įdomesni, malonesnio skonio, panašios į mėsą tekstūros, be to, dažnai yra prieinamesni už kitus delikatesinius grybų giminaičius.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Austrių grybų sriuba Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite grybus ir svogūną. Bulves supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Austrių grybų sriuba Žingsnis 2
Sumaišykite bulves, grybus, svogūną ir sviestą puode, pasūdykite ir įberkite pipirų mišinio.

Žingsnis 3

Austrių grybų sriuba Žingsnis 3
Įpilkite vandens ir virkite ant vidutinės ugnies, kol užvirs, 20-30 minučių.

Žingsnis 4

Austrių grybų sriuba Žingsnis 4
Supilkite grietinėlę, išmaišykite ir virkite dar 10-15 minučių.

Žingsnis 5

Austrių grybų sriuba Žingsnis 5
Supilkite sriubą į lėkštes ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos su grybais, sriubos, tyrės sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis, kreminės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos su bulvėmis, kreminės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis

Kategorijos