Publikavimo data: 2025-08-19
Austrių grybų sriuba
Austrių grybų tyrės sriuba yra švelni ir maloni skrandžiui sriuba, švelnios struktūros, su saldžiai aštriu grybų skoniu ir lengvu aštrumu, kurį suteikia pipirų mišinys kaip prieskonis. Austrių grybai nėra tokie populiarūs kaip pievagrybiai, tačiau daugelis jų paragavusių žmonių mano, kad jie įdomesni, malonesnio skonio, panašios į mėsą tekstūros, be to, dažnai yra prieinamesni už kitus delikatesinius grybų giminaičius.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite grybus ir svogūną. Bulves supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Sumaišykite bulves, grybus, svogūną ir sviestą puode, pasūdykite ir įberkite pipirų mišinio.
Žingsnis 3
Įpilkite vandens ir virkite ant vidutinės ugnies, kol užvirs, 20-30 minučių.
Žingsnis 4
Supilkite grietinėlę, išmaišykite ir virkite dar 10-15 minučių.
Žingsnis 5
Supilkite sriubą į lėkštes ir patiekite.
Kategorijos