Publikavimo data: 2024-06-09
Balta sriuba su raudona žuvimi
Baltoji sriuba su raudona žuvimi yra neįtikėtinai skani ir neturi tokio stipraus žuvies kvapo, kaip įprasta sriuba. Atrodo, kad visas skonis slypi raudonojoje žuvyje. Bet ne: šios sriubos akcentas - sviestas. Kadaise tai buvo delikatesas. Šiandien sviestas daugiau nei visiems prieinamas. Būtent jis pakeičia patiekalą ir puikiai sujungia ingredientų skonius tarpusavyje. Verta paminėti, kad sviestą reikėtų pasirinkti tinkamai. Nepainioti su dirbtiniu sviestu, margarinu ar tepamuoju sviestu padės skonis. Ant liežuvio padėję gabalėlį sviesto, prispauskite jį prie viršutinio gomurio. Jei sviestas tirpsta ir lengvai atsiskiria nuo gomurio, jis yra natūralus. Jei jis prilimpa prie gomurio, tai nėra sviestas.
Žingsnis 1
Į keptuvę su aliejumi įmeskite svogūnus ir morkas ir troškinkite apie 10 minučių. Tada sudėkite žuvį, grietinę ir viską gerai išmaišykite. Troškinkite 5 minutes ir supilkite vandenį arba sultinį.
Žingsnis 2
Į puodą sudėkite bulves, įberkite druskos, pipirų ir virkite sriubą, kol ji bus paruošta. Išjunkite ugnį ir suberkite žoleles.
Kategorijos