Svogūnų koldūnai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-05

Svogūnų koldūnai receptas

Draniki - mėgstamiausias baltarusių virtuvės patiekalas, gaminamas iš bulvių. Norint paįvairinti klasikinį receptą, galima pridėti kitų ingredientų, pavyzdžiui, svogūnų. Draniki su svogūnais bus intensyvesnio skonio. O receptas vis tiek išliks paprastas ir greitas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Svogūnų koldūnai receptas Žingsnis 1
Paruoškite visus maisto produktus, nulupkite bulves ir svogūnus. Kad bulvės nepatamsėtų, sudėkite jas į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu.

Žingsnis 2

Svogūnų koldūnai receptas Žingsnis 2
Nuluptas bulves sutarkuokite stambia tarka, sudėkite į dubenį ir nuspauskite.Kad blynai būtų kuo minkštesni ir nesubyrėtų, juose neturi likti sulčių, todėl bulves gerai nuspauskite.

Žingsnis 3

Svogūnų koldūnai receptas Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną. Sudėkite jį į tarkuotas bulves kartu su kiaušiniais, miltais, druska ir pipirais. Išmaišykite iki vientisos masės. prieš pjaustydami griežinėliais, svogūną kelioms minutėms įdėkite į šaldiklį. Taip svogūnas nesušals.

Žingsnis 4

Svogūnų koldūnai receptas Žingsnis 4
Išlydykite keptuvę, supilkite į ją augalinį aliejų ir šaukštu dėkite blynus. Kepkite, kol paruduos, maždaug po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 5

Svogūnų koldūnai receptas Žingsnis 5
Paruoštus blynus dėkite į lėkštę ir patiekite su grietine. Gero apetito!

Žingsnis 6

Svogūnų koldūnai receptas Žingsnis 6
Patiekite grietinę padaže, papuoškite draanikus žolelėmis ir jūsų patiekalas niekuo nenusileis restorano patiekalui.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos