Publikavimo data: 2024-06-15
Baltųjų kopūstų kimči
Baltųjų kopūstų kimči yra artimesnis rusiškam, o ne korėjietiškam aštraus užkandžio gaminimo variantui. Korėjietiškas baltagūžių kopūstų kimči yra aštraus skonio, o paprastas receptas yra panašus į įprastų raugintų kopūstų. Pagal jūsų receptą paruoštas kimči nustebins daugelį žmonių. Vasaros versijai galite imti jaunų, ankstyvųjų kopūstų, net jei kopūstai dar ne visai susiformavę. Paruošimo laikotarpiu aštrų užkandį geriausia laikyti šaldytuve.
Žingsnis 1
Baltąjį kopūstą supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Vandenį sumaišykite su druska ir šiuo mišiniu užpilkite supjaustytus kopūstus. Vanduo turi visiškai apsemti kopūstus. Uždenkite dangčiu ir palikite tamsioje vietoje 12 valandų. Praėjus šiam laikui vandenį nusunkite.
Žingsnis 3
Supjaustykite morkas ir aštriąsias paprikas griežinėliais, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o česnaką susmulkinkite. Supjaustytus kopūstus, morkas, aštriąsias paprikas, svogūnus, česnakus ir sezamo sėklas sudėkite į tinkamo dydžio indą. Jei norite, galite įdėti šiek tiek žaliojo svogūno.
Žingsnis 4
Paragaukite kopūstų. Paragaukite kopūstų ir, jei reikia, pagardinkite prieskoniais. Sumaišykite visus ingredientus. Jei norite, įberkite maltų pipirų, kad būtų daugiau prieskonių.
Žingsnis 5
Padėkite į šaldytuvą bent 24 valandoms. Preparatą taip pat laikykite šaldytuve. Gero apetito.
Kategorijos