Baltųjų kopūstų tyrės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Baltųjų kopūstų tyrės sriuba

Nepatikėsite, bet namuose iš paprasčiausių ingredientų galite paruošti skanų ir išskirtinį restorano lygio patiekalą. Siūlome jums tyrės sriubos, kurios pagrindą sudaro baltagūžiai kopūstai, bulvės, svogūnai ir morkos, receptą. Grietinėlė sujungia visus ingredientus ir padaro patiekalą švelnų. Tokią sriubą galima patiekti kartu su kvietiniais skrebučiais. Patiekdami taip pat galite į ją įdėti tarkuoto sūrio. Baltųjų kopūstų tyrės sriuba neabejotinai patiks jūsų namiškiams ir svečiams.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Baltųjų kopūstų tyrės sriuba Žingsnis 1
Kopūstus ir bulves supjaustykite nedideliais atsitiktiniais gabalėliais. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais, o svogūnus - pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Baltųjų kopūstų tyrės sriuba Žingsnis 2
Bulves ir kopūstus sudėkite į puodą arba puodą. Užpilkite daržoves vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Kai vanduo užvirs, įberkite porą žiupsnelių druskos ir lauro lapą. Kopūstus ir bulves virkite apie 20-30 minučių ant silpnos ugnies, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Baltųjų kopūstų tyrės sriuba Žingsnis 3
Tuo tarpu keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į keptuvę sudėkite svogūnus ir kepkite 5 minutes, kol jie taps auksiniai ir permatomi. Į svogūnus sudėkite morkas ir kepkite kartu ant vidutinės ugnies, kol suminkštės (dar apie 10 minučių).

Žingsnis 4

Baltųjų kopūstų tyrės sriuba Žingsnis 4
Kai kopūstai ir bulvės išvirs, nukelkite juos nuo ugnies ir pusę skysčio nukoškite į atskirą indą (nukošto sultinio gali prireikti vėliau). Išimkite lauro lapą. Į puodą sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas ir supilkite grietinėlę. Visus ingredientus sutrinkite iki vientisos konsistencijos panardinamuoju maišytuvu.

Žingsnis 5

Baltųjų kopūstų tyrės sriuba Žingsnis 5
Paragaukite paruoštos tyrės sriubos ir, jei reikia, pagal skonį pasūdykite. Šaukštu išpilstykite tyrės sriubą į lėkštes. Papuoškite lėkštes nuluptomis sėklomis ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos su grybais, sriubos, tyrės sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis, kreminės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos su bulvėmis, kreminės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis

Kategorijos