Blyneliai be miltų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Blyneliai be miltų

Ar galima blynus kepti be miltų? Žinoma, jei laikysitės šio recepto. Šiame recepte vietoj įprastų miltų naudojamos manų kruopos ir avižiniai dribsniai. Likę ingredientai išlieka tokie patys, kaip ir tie, kurių reikia tradiciniams blynams gaminti. Šios bulvytės gaunasi plokštesnės nei įprastos. Tačiau jos labai švelnios, minkštos ir turi gražią nėriniuotą plutelę.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blyneliai be miltų Žingsnis 1
Viename inde sumaišykite manų kruopas, avižas ir kefyrą.

Žingsnis 2

Blyneliai be miltų Žingsnis 2
Į mišinį suberkite kepimo miltelius, druską ir cukrų. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Blyneliai be miltų Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Į keptuvę atsargiai šaukštu dėkite bet kokios formos paplotėlius. Kepkite po minutę iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos