Publikavimo data: 2024-04-01
Blyneliai be miltų
Ar galima blynus kepti be miltų? Žinoma, jei laikysitės šio recepto. Šiame recepte vietoj įprastų miltų naudojamos manų kruopos ir avižiniai dribsniai. Likę ingredientai išlieka tokie patys, kaip ir tie, kurių reikia tradiciniams blynams gaminti. Šios bulvytės gaunasi plokštesnės nei įprastos. Tačiau jos labai švelnios, minkštos ir turi gražią nėriniuotą plutelę.
Žingsnis 1
Viename inde sumaišykite manų kruopas, avižas ir kefyrą.
Žingsnis 2
Į mišinį suberkite kepimo miltelius, druską ir cukrų. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Į keptuvę atsargiai šaukštu dėkite bet kokios formos paplotėlius. Kepkite po minutę iš kiekvienos pusės.
Kategorijos