Publikavimo data: 2024-06-24
Blyneliai su mėsa pagal mano močiutės receptą
Skaniausius blynus kepė mano močiutė, receptas buvo perduodamas iš kartos į kartą. Padarykite savo šeimą laimingą.
Žingsnis 1
Paruoškite blynų tešlą. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska, supilkite augalinį aliejų, gerai išmaišykite. Įpilkite 2 puodelius pieno, išmaišykite ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Pamažu supilkite likusį pieną, nuolat maišydami. Tešla turi būti vientisa, skystos grietinės konsistencijos.
Žingsnis 2
Iškepkite blynus.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą: smulkiai supjaustytą svogūną apkepkite svieste, kol taps auksinis. Sudėkite maltą mėsą, gerai sumaišykite su svogūnų mišiniu, pagal skonį įberkite druskos ir kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 4
Sudėkite įdarą į blynus ir tvirtai susukite, kraštus užlenkdami į viršų.
Žingsnis 5
Jei norite, apkepkite paruoštus blynus svieste.
Kategorijos