Publikavimo data: 2024-01-05
Blyneliai su vištiena receptas
Jei norite paįvairinti klasikinį blynų receptą, tiesiog į bulves įmaišykite vištienos. Baltarusiški blynai su vištienos krūtinėle - sotūs ir skanūs pietūs, kuriuos labai lengva pagaminti.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Nuplaukite ir nulupkite svogūnus ir bulves, supjaustykite vištienos krūtinėlę ir svogūnus.
Žingsnis 2
Paruoškite bulvių tešlą. Bulves sutarkuokite, išspauskite sultis ir sudėkite į dubenį.
Žingsnis 3
Į bulves įmuškite du kiaušinius, suberkite miltus, įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Vienoje keptuvėje apkepkite griežinėliais supjaustytą vištienos krūtinėlę, kitoje - svogūnus.
Žingsnis 5
Sutarkuokite sūrį, susmulkinkite krapus.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite augalinio aliejaus. Sudėkite bulvių tešlą ir paskirstykite ją po visą keptuvės paviršių. Kepkite draini iš vienos pusės apie 3 minutes ir apverskite. pagal šį receptą paruošite vieną didelį draini, kurį galima padalyti į kelis mažesnius, tačiau galite iš karto kepti ir klasikinį variantą.
Žingsnis 7
Ant apkeptos blyno pusės dėkite keptą vištieną ir svogūnus, sūrį ir smulkintas žoleles. Po 2-3 minučių blyną perlenkite per pusę. Kepkite dar po minutę iš abiejų pusių.
Žingsnis 8
Paruoštus dranikus sudėkite į lėkštę ir patiekite su grietine. Gero apetito!
Žingsnis 9
Patiekalą papuoškite vyšniniais pomidoriukais ir pabarstykite paprikomis, kad būtų estetiška.
Kategorijos