Publikavimo data: 2025-08-19
Briuselio kopūstų tyrės sriuba
Briuselio kopūstų tyrės sriuba - tai labai lengvai ir greitai paruošiama daržovių sriuba, kurioje gausu vitaminų ir sveikų angliavandenių. Kartu ji visiškai nekenkia figūrai, idealiai tinka dietiniams valgiaraščiams, joje nėra kenksmingų riebalų ar daug kalorijų. Jos skonis labai sotus, tirštas, tirštas kaip bulvių košė, su kreminiu daržovių skoniu. Šia sriuba galima pradėti pietus, ji lengva ir neapsunkina skrandžio.
Žingsnis 1
Bulves ir morkas supjaustykite kubeliais. Kartu su briuseliniais kopūstais virkite jas pasūdytame vandenyje ant vidutinės ugnies 20-30 minučių, kol daržovės suminkštės. Galite patikrinti peiliu.
Žingsnis 2
Sudėkite daržoves į gilų dubenį, įdėkite sviesto ir šiek tiek grietinėlės.
Žingsnis 3
Daržovių mišinį trinkite trintuvu 10-15 minučių, lėtai supilkite pieną. Tyrė turi būti vientisa, bet ne per skysta.
Žingsnis 4
Papuoškite sriubą ir patiekite.
Kategorijos