Briuselio kopūstų tyrės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Briuselio kopūstų tyrės sriuba

Briuselio kopūstų tyrės sriuba - tai labai lengvai ir greitai paruošiama daržovių sriuba, kurioje gausu vitaminų ir sveikų angliavandenių. Kartu ji visiškai nekenkia figūrai, idealiai tinka dietiniams valgiaraščiams, joje nėra kenksmingų riebalų ar daug kalorijų. Jos skonis labai sotus, tirštas, tirštas kaip bulvių košė, su kreminiu daržovių skoniu. Šia sriuba galima pradėti pietus, ji lengva ir neapsunkina skrandžio.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
71 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Briuselio kopūstų tyrės sriuba Žingsnis 1
Bulves ir morkas supjaustykite kubeliais. Kartu su briuseliniais kopūstais virkite jas pasūdytame vandenyje ant vidutinės ugnies 20-30 minučių, kol daržovės suminkštės. Galite patikrinti peiliu.

Žingsnis 2

Briuselio kopūstų tyrės sriuba Žingsnis 2
Sudėkite daržoves į gilų dubenį, įdėkite sviesto ir šiek tiek grietinėlės.

Žingsnis 3

Briuselio kopūstų tyrės sriuba Žingsnis 3
Daržovių mišinį trinkite trintuvu 10-15 minučių, lėtai supilkite pieną. Tyrė turi būti vientisa, bet ne per skysta.

Žingsnis 4

Briuselio kopūstų tyrės sriuba Žingsnis 4
Papuoškite sriubą ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos su grybais, sriubos, tyrės sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis, kreminės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos su bulvėmis, kreminės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis

Kategorijos