Publikavimo data: 2024-03-23
Brokolių ir žiedinių kopūstų košė
Aromatingoje brokolių ir žiedinių kopūstų sūrio sriuboje gausu maistingųjų medžiagų. Brokoliai yra vitaminų K ir C, folio rūgšties, kalio ir skaidulų šaltinis. Daugelis vaikų nemėgsta tradicinių virtų ar net keptų brokolių, tačiau jie su malonumu valgo tyrės sriubas.
Žingsnis 1
Supjaustykite bulves, svogūnus ir morkas. Sudėkite visus šiuos ingredientus į puodą, įberkite pipirų, druskos ir užpilkite vandeniu. Brokolius ir žiedinius kopūstus galima dėti sveikus.
Žingsnis 2
Daržoves virkite, kol visiškai išvirs, tada supilkite į jas grietinėlę ir viską susmulkinkite panardinamuoju maišytuvu.
Žingsnis 3
Gautą sriubą galima gardinti prieskoninėmis žolelėmis pagal savo skonį.
Kategorijos