Brokolių ir žiedinių kopūstų košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Brokolių ir žiedinių kopūstų košė

Aromatingoje brokolių ir žiedinių kopūstų sūrio sriuboje gausu maistingųjų medžiagų. Brokoliai yra vitaminų K ir C, folio rūgšties, kalio ir skaidulų šaltinis. Daugelis vaikų nemėgsta tradicinių virtų ar net keptų brokolių, tačiau jie su malonumu valgo tyrės sriubas.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
41 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Brokolių ir žiedinių kopūstų košė Žingsnis 1
Supjaustykite bulves, svogūnus ir morkas. Sudėkite visus šiuos ingredientus į puodą, įberkite pipirų, druskos ir užpilkite vandeniu. Brokolius ir žiedinius kopūstus galima dėti sveikus.

Žingsnis 2

Brokolių ir žiedinių kopūstų košė Žingsnis 2
Daržoves virkite, kol visiškai išvirs, tada supilkite į jas grietinėlę ir viską susmulkinkite panardinamuoju maišytuvu.

Žingsnis 3

Brokolių ir žiedinių kopūstų košė Žingsnis 3
Gautą sriubą galima gardinti prieskoninėmis žolelėmis pagal savo skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos su grybais, sriubos, tyrės sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis, kreminės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos su bulvėmis, kreminės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis

Kategorijos