Publikavimo data: 2024-04-08
Pomidorų troškinys
Yra daugybė troškinių variantų. Pomidorų troškinys yra vienas iš lengviausiai ir greičiausiai paruošiamų. Pagrindiniai patiekalo ingredientai yra pomidorai ir sūris. Patiekalas kepamas orkaitėje. Tokį troškinį galima valgyti ir karštą, ir šaltą. Svarbiausia rasti skanių pomidorų. Pageidautina tokį troškinį gaminti sezono metu, t. y. vasarą. Tada receptas tikrai patiks vasariškai gaiviu skoniu.
Žingsnis 1
Paruoškite pomidorus. Sudėkite pomidorus į kepimo indą.
Žingsnis 2
Sumaišykite likusius ingredientus. Tarkuotą sūrį sumaišykite su žolelėmis, džiūvėsėliais ir augaliniu aliejumi. Česnaką išspauskite arba smulkiai sukapokite.
Žingsnis 3
Iškepkite apkepą. Sudėkite produktus į karščiui atsparią formą ir 25 min. pašaukite į iki 200 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę.
Kategorijos