Pomidorų troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Pomidorų troškinys

Yra daugybė troškinių variantų. Pomidorų troškinys yra vienas iš lengviausiai ir greičiausiai paruošiamų. Pagrindiniai patiekalo ingredientai yra pomidorai ir sūris. Patiekalas kepamas orkaitėje. Tokį troškinį galima valgyti ir karštą, ir šaltą. Svarbiausia rasti skanių pomidorų. Pageidautina tokį troškinį gaminti sezono metu, t. y. vasarą. Tada receptas tikrai patiks vasariškai gaiviu skoniu.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pomidorų troškinys Žingsnis 1
Paruoškite pomidorus. Sudėkite pomidorus į kepimo indą.

Žingsnis 2

Pomidorų troškinys Žingsnis 2
Sumaišykite likusius ingredientus. Tarkuotą sūrį sumaišykite su žolelėmis, džiūvėsėliais ir augaliniu aliejumi. Česnaką išspauskite arba smulkiai sukapokite.

Žingsnis 3

Pomidorų troškinys Žingsnis 3
Iškepkite apkepą. Sudėkite produktus į karščiui atsparią formą ir 25 min. pašaukite į iki 200 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos