Publikavimo data: 2024-02-04
Brokolių tyrės sriuba receptas
Brokolius galima vadinti supermaistu. Tai neigiamo kaloringumo produktas, todėl dietinė brokolių tyrės sriuba yra dievo dovana tiems, kurie saugo savo figūrą. Kartu kopūstai yra labai naudingi: juose yra antioksidantų, vitaminų, mineralų, baltymų ir angliavandenių. Ir visa tai skanios ir švelnios brokolių tyrės sriubos pavidalu.
Žingsnis 1
Brokolius nulupkite ir supjaustykite žiedynais. Nulupkite porus ir supjaustykite plonais griežinėliais. Bazilikus nuplaukite ir atskirkite lapus nuo stiebo. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir pakepinkite porus, kol jie taps auksiniai. Į porus sudėkite brokolius ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite česnaką, sviestą ir nuolat maišydami kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 4
Į keptuvę suberkite bazilikus, viską užpilkite vandeniu ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 5
Pagardinkite druska ir pipirais, supilkite grietinėlę ir maišydami virkite dar 5 minutes.Jei sriuba per tiršta, šiek tiek praskieskite ją grietinėle.
Žingsnis 6
Susmulkinkite ingredientus trintuvu iki tyrės ir patiekite.
Kategorijos