Brokolių tyrės sriuba su parmezanu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Brokolių tyrės sriuba su parmezanu

Brokoliuose beveik nėra kalorijų, todėl ši daržovė tinka tiems, kurie laikosi sveikos mitybos. Kad paruoštas patiekalas būtų kuo skanesnis, reikia pasirinkti tinkamą pagrindinį ingredientą. Išdžiūvę pumpurai, dėmės ir pageltę žiedynai rodo, kad buvo pažeistos laikymo sąlygos. Rinkitės tamsiai žalios spalvos brokolius su tvirtai užsiskleidusiais pumpurais, tada mūsų recepte pateikta grietinėlės sriuba bus ne tik naudinga, bet ir skani.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Brokolių tyrės sriuba su parmezanu Žingsnis 1
Svogūną nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Smulkiai supjaustykite 2 skilteles česnako.

Žingsnis 2

Brokolių tyrės sriuba su parmezanu Žingsnis 2
Kepkite svogūną ir česnaką ant vidutinės ugnies, kol taps auksiniai.

Žingsnis 3

Brokolių tyrės sriuba su parmezanu Žingsnis 3
Nedideliame puode užvirinkite 500 ml vandens. Brokolius supjaustykite gabaliukais (kad greičiau išvirtų) ir suberkite į verdantį pasūdytą vandenį.

Žingsnis 4

Brokolių tyrės sriuba su parmezanu Žingsnis 4
Į brokolius sudėkite svogūnus ir česnakus. Virkite ant vidutinės ugnies 7-8 minutes.

Žingsnis 5

Brokolių tyrės sriuba su parmezanu Žingsnis 5
Brokolius susmulkinkite trintuvu, kol jie taps skysta tyrele.

Žingsnis 6

Brokolių tyrės sriuba su parmezanu Žingsnis 6
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, grietinėlės sriubą supilkite į gilų dubenį.Prieš patiekdami patiekalą papuoškite tarkuotu parmezanu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos