Brusketos su grybais ir rikota pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Brusketos su grybais ir rikota

Brusketos su grybais man kvepia mišku ir jo vėsa. Ir net parduotuvėje pirkti grybai yra gražūs ir aromatingi. Italai teigia, kad brusketai reikia ciabattos, bet, mano nuomone, su mano mėgstamiausiais grūdais ji dar skanesnė. Švelni rikota, aromatingi grybai ir žiauriai kepti svogūnai, labai skanu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Brusketos su grybais ir rikota Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite nedideliais kubeliais ir kepkite, kol taps auksiniai.

Žingsnis 2

Brusketos su grybais ir rikota Žingsnis 2
Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais ir kepkite ant didelės ugnies, kol apskrus iš abiejų pusių.

Žingsnis 3

Brusketos su grybais ir rikota Žingsnis 3
Apkepkite duoną keptuvėje iš abiejų pusių.

Žingsnis 4

Brusketos su grybais ir rikota Žingsnis 4
Ant karštos duonos užtepkite storą sluoksnį rikotos, pabarstykite druska.

Žingsnis 5

Brusketos su grybais ir rikota Žingsnis 5
Ant rikotos uždėkite kepintų svogūnų tiek, kiek jums patinka.

Žingsnis 6

Brusketos su grybais ir rikota Žingsnis 6
Ant svogūnų ir pipirų išdėliokite grybų griežinėlius.

Žingsnis 7

Brusketos su grybais ir rikota Žingsnis 7
Jį reikia valgyti iš karto, kol jis karštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos