Publikavimo data: 2024-06-24
Brusketos su grybais ir rikota
Brusketos su grybais man kvepia mišku ir jo vėsa. Ir net parduotuvėje pirkti grybai yra gražūs ir aromatingi. Italai teigia, kad brusketai reikia ciabattos, bet, mano nuomone, su mano mėgstamiausiais grūdais ji dar skanesnė. Švelni rikota, aromatingi grybai ir žiauriai kepti svogūnai, labai skanu.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite nedideliais kubeliais ir kepkite, kol taps auksiniai.
Žingsnis 2
Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais ir kepkite ant didelės ugnies, kol apskrus iš abiejų pusių.
Žingsnis 3
Apkepkite duoną keptuvėje iš abiejų pusių.
Žingsnis 4
Ant karštos duonos užtepkite storą sluoksnį rikotos, pabarstykite druska.
Žingsnis 5
Ant rikotos uždėkite kepintų svogūnų tiek, kiek jums patinka.
Žingsnis 6
Ant svogūnų ir pipirų išdėliokite grybų griežinėlius.
Žingsnis 7
Jį reikia valgyti iš karto, kol jis karštas.
Kategorijos