Bulgur sriuba su konservuota žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur sriuba su konservuota žuvimi

Ši tiršta, sodri, aštri sriuba - įdomus greito biudžetinio patiekalo variantas. Konservuoti pomidorai pomidorų padaže suteikia sriubai sodrią spalvą ir dūmo skonį. O greitai paruošiamas bulguras leidžia iki minimumo sutrumpinti laiką prie viryklės. Jei norite, kad sriuba būtų šiltesnė, įberkite žiupsnelį maltų aitriųjų paprikų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur sriuba su konservuota žuvimi Žingsnis 1
Išvirkite bulgurą ir bulves. Bulgurą ir bulves užpilkite 2-3 litrų talpos puode vandeniu, įberkite druskos, užvirinkite ir virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių.

Žingsnis 2

Bulgur sriuba su konservuota žuvimi Žingsnis 2
Paruoškite daržovių padažą. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų, suberkite svogūnus. Po 2 minučių sudėkite morkas. Kepkite 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Bulgur sriuba su konservuota žuvimi Žingsnis 3
Paruoškite sriubą. Į puodą sudėkite keptas daržoves, šprotus ir aitriąją papriką. Virkite 15 minučių ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos