Publikavimo data: 2025-08-16
Bulgur sriuba su konservuota žuvimi
Ši tiršta, sodri, aštri sriuba - įdomus greito biudžetinio patiekalo variantas. Konservuoti pomidorai pomidorų padaže suteikia sriubai sodrią spalvą ir dūmo skonį. O greitai paruošiamas bulguras leidžia iki minimumo sutrumpinti laiką prie viryklės. Jei norite, kad sriuba būtų šiltesnė, įberkite žiupsnelį maltų aitriųjų paprikų.
Žingsnis 1
Išvirkite bulgurą ir bulves. Bulgurą ir bulves užpilkite 2-3 litrų talpos puode vandeniu, įberkite druskos, užvirinkite ir virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite daržovių padažą. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų, suberkite svogūnus. Po 2 minučių sudėkite morkas. Kepkite 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Paruoškite sriubą. Į puodą sudėkite keptas daržoves, šprotus ir aitriąją papriką. Virkite 15 minučių ant vidutinės ugnies.
Kategorijos