Publikavimo data: 2024-06-09
Bulviniai blynai be kiaušinių ir miltų
Iš pradžių bulvių istorija prasidėjo Pietų Amerikoje, kur prieš keturiolika tūkstančių metų žmonės jas ne tik vartojo maistui, bet ir garbino. Europoje bulvės buvo atrastos tik 1553 m., o vėliau apie jas sužinojo Ispanija, Belgija, Italija, Vokietija, Prancūzija ir kitos Europos šalys. Manoma, kad bulvėse esantis krakmolas padeda organizmui kovoti su patogeninių ląstelių augimu, taip pat veiksmingai mažina cholesterolio kiekį.
Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite stambia tarka. Jei liko daug sulčių, jų perteklių galite nupilti. Smulkiai sutarkuokite svogūną ir suberkite į bulves. Išmaišykite indo turinį ir pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 2
Gerai įkaitinkite augalinį aliejų ir šaukštu paskirstykite bulvių ir svogūnų mišinį. Patogiausia blynus apversti šakute ir mentele vienu metu. Apkepkite iš abiejų pusių ir paruoštus blynus dėkite ant servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius.
Kategorijos