Bulviniai blynai be kiaušinių ir miltų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Bulviniai blynai be kiaušinių ir miltų

Iš pradžių bulvių istorija prasidėjo Pietų Amerikoje, kur prieš keturiolika tūkstančių metų žmonės jas ne tik vartojo maistui, bet ir garbino. Europoje bulvės buvo atrastos tik 1553 m., o vėliau apie jas sužinojo Ispanija, Belgija, Italija, Vokietija, Prancūzija ir kitos Europos šalys. Manoma, kad bulvėse esantis krakmolas padeda organizmui kovoti su patogeninių ląstelių augimu, taip pat veiksmingai mažina cholesterolio kiekį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Bulviniai blynai be kiaušinių ir miltų Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite stambia tarka. Jei liko daug sulčių, jų perteklių galite nupilti. Smulkiai sutarkuokite svogūną ir suberkite į bulves. Išmaišykite indo turinį ir pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 2

Bulviniai blynai be kiaušinių ir miltų Žingsnis 2
Gerai įkaitinkite augalinį aliejų ir šaukštu paskirstykite bulvių ir svogūnų mišinį. Patogiausia blynus apversti šakute ir mentele vienu metu. Apkepkite iš abiejų pusių ir paruoštus blynus dėkite ant servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, islandija, pusryčiai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, draniki, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, draniki su sūriu, vakarienė su bulvėmis, pusryčiai su sūriu, draniki su kiaušiniu

Kategorijos