Bulviniai blyneliai su dešra ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bulviniai blyneliai su dešra ir žolelėmis

Draniki - tai Baltarusijos patiekalas. Juos galima gaminti iš bet ko: cukinijų, moliūgų, morkų. Tačiau tradiciškiausi yra bulviniai draniki. Jie gaminami labai paprastai ir greitai, iš turimų produktų. Juos reikia valgyti karštus, nes atvėsę praranda savo unikalų skonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulviniai blyneliai su dešra ir žolelėmis Žingsnis 1
Dideliame giliame dubenyje sumaišykite tarkuotą dešrą ir bulves. Sudėkite kiaušinius, žoleles, česnakus, svogūnus ir pipirus. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bulviniai blyneliai su dešra ir žolelėmis Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Ant jos šaukštais paskirstykite mišinį. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos