Bulviniai blyneliai su dešra ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bulviniai blyneliai su dešra ir žolelėmis

Draniki - tai Baltarusijos patiekalas. Juos galima gaminti iš bet ko: cukinijų, moliūgų, morkų. Tačiau tradiciškiausi yra bulviniai draniki. Jie gaminami labai paprastai ir greitai, iš turimų produktų. Juos reikia valgyti karštus, nes atvėsę praranda savo unikalų skonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Bulviniai blyneliai su dešra ir žolelėmis Žingsnis 1
Dideliame giliame dubenyje sumaišykite tarkuotą dešrą ir bulves. Sudėkite kiaušinius, žoleles, česnakus, svogūnus ir pipirus. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bulviniai blyneliai su dešra ir žolelėmis Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Ant jos šaukštais paskirstykite mišinį. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, islandija, pusryčiai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, draniki, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, draniki su sūriu, vakarienė su bulvėmis, pusryčiai su sūriu, draniki su kiaušiniu

Kategorijos