Bulvių apkepas su pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Bulvių apkepas su pienu

Bulvių troškinys su pienu pagal šį receptą pasirodo labai skanus ir paprastas. Jis gaminamas iš pačių prieinamiausių produktų, kurių galima rasti beveik kiekvieno šaldytuve. Jam paruošti reikės trijų pagrindinių ingredientų: bulvių, pieno ir kiaušinių. Troškinys gaunasi švelnus, sotus, o svarbiausia - mažai kaloringas. Todėl šis patiekalas tikrai patiks tiems, kurie saugo savo figūrą.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių apkepas su pienu Žingsnis 1
Bulves supjaustykite 2-3 mm storio griežinėliais.

Žingsnis 2

Bulvių apkepas su pienu Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius ir pieną. Mišinį pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Viską išmaišykite.

Žingsnis 3

Bulvių apkepas su pienu Žingsnis 3
Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir tolygiai išdėliokite bulvių griežinėlius.

Žingsnis 4

Bulvių apkepas su pienu Žingsnis 4
Užpilkite bulves kiaušinių ir pieno mišiniu.

Žingsnis 5

Bulvių apkepas su pienu Žingsnis 5
Pašaukite troškinį į orkaitę 30-40 minučių. Baigta.

Žingsnis 6

Bulvių apkepas su pienu Žingsnis 6
Paruoštą patiekalą pabarstykite žaliaisiais svogūnais. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos