Publikavimo data: 2024-03-28
Bulvių apkepas su pienu
Bulvių troškinys su pienu pagal šį receptą pasirodo labai skanus ir paprastas. Jis gaminamas iš pačių prieinamiausių produktų, kurių galima rasti beveik kiekvieno šaldytuve. Jam paruošti reikės trijų pagrindinių ingredientų: bulvių, pieno ir kiaušinių. Troškinys gaunasi švelnus, sotus, o svarbiausia - mažai kaloringas. Todėl šis patiekalas tikrai patiks tiems, kurie saugo savo figūrą.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite 2-3 mm storio griežinėliais.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius ir pieną. Mišinį pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir tolygiai išdėliokite bulvių griežinėlius.
Žingsnis 4
Užpilkite bulves kiaušinių ir pieno mišiniu.
Žingsnis 5
Pašaukite troškinį į orkaitę 30-40 minučių. Baigta.
Žingsnis 6
Paruoštą patiekalą pabarstykite žaliaisiais svogūnais. Gero apetito.
Kategorijos