Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių koldūnai su sūriu
Draniki su sūriu - skanūs ir sotūs pusryčiai. Jie būna minkšti viduje ir su rudai traškia plutele. Sūris jiems suteikia kreminį skonį.
Žingsnis 1
Bulves ir sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Lengvai nuspauskite bulves rankomis ir sudėkite jas į dubenį. Sudėkite sūrį, miltus, druską, pipirus, prieskonius, šiek tiek aliejaus, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Jei norite, galite įdėti česnako.
Žingsnis 3
Į įkaitintą sviestu pateptą keptuvę nedidelėmis porcijomis sudėkite bulvių tešlą. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių apie 5 minutes, kol paruduos. Kai blyneliai bus paruošti, galite juos dėti ant servetėlės, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
Kategorijos