Bulvių koldūnai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Bulvių koldūnai su sūriu

Draniki su sūriu - skanūs ir sotūs pusryčiai. Jie būna minkšti viduje ir su rudai traškia plutele. Sūris jiems suteikia kreminį skonį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių koldūnai su sūriu Žingsnis 1
Bulves ir sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Bulvių koldūnai su sūriu Žingsnis 2
Lengvai nuspauskite bulves rankomis ir sudėkite jas į dubenį. Sudėkite sūrį, miltus, druską, pipirus, prieskonius, šiek tiek aliejaus, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Jei norite, galite įdėti česnako.

Žingsnis 3

Bulvių koldūnai su sūriu Žingsnis 3
Į įkaitintą sviestu pateptą keptuvę nedidelėmis porcijomis sudėkite bulvių tešlą. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių apie 5 minutes, kol paruduos. Kai blyneliai bus paruošti, galite juos dėti ant servetėlės, kad pasišalintų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, islandija, pusryčiai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, draniki, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, draniki su sūriu, vakarienė su bulvėmis, pusryčiai su sūriu, draniki su kiaušiniu

Kategorijos