Publikavimo data: 2025-08-19
Bulvių košė ir kalakutienos sriuba
Švelni tyrės sriuba iš bulvių, daržovių ir keptuvėje keptų kalakutienos gabalėlių. Įdomus receptas, kuris tikrai patiks visiems, vertinantiems švelnios tekstūros ir švelnaus skonio tyrės sriubas.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir virkite jas verdančiame vandenyje, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Kalakutieną supjaustykite mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite į jį supjaustytą kalakutieną. Kepkite apie 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Supjaustykite morkas, svogūnus ir česnakus. Smulkinimo būdas nėra svarbus, nes daržovės vis tiek bus susmulkintos į vientisą masę trintuvu.
Žingsnis 4
Į didelį dubenį sudėkite virtas bulves, keptas daržoves, pieną, sviestą, muskatą ir druską pagal skonį.
Žingsnis 5
Visus ingredientus išplakite mikseriu iki vientisos ir glotnios masės. Tada sudėkite keptos kalakutienos gabalėlius. Paruošta!
Kategorijos