Publikavimo data: 2024-05-12
Bulvių košė su skrebučiais
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais gabalėliais, svogūną - pusžiedžiais, o batoną - kubeliais.
Žingsnis 2
Užvirkite bulves. Pagardinkite jas trupučiu druskos. Virkite, kol suminkštės
Žingsnis 3
Kepkite svogūnus saulėgrąžų aliejuje, kol taps auksiniai.
Žingsnis 4
Kepkite kubeliais supjaustytą duoną, kol taps auksinės spalvos. Paruoštus skrebučius pabarstykite prieskoniais pagal skonį.
Žingsnis 5
Į virtas bulves sudėkite pakepintus svogūnus. Viską sutrinkite trintuvu, įdėdami sviesto.
Žingsnis 6
Į sriubą pagal skonį įberkite džiūvėsėlių ir prieskonių ir patiekite.
Kategorijos