Publikavimo data: 2024-06-09
Bulvių troškinys su dešra ir pomidorais keptuvėje
Bulvių troškinys su dešra ir pomidorais yra paprastas ir nesudėtingas. Tereikia iškepti bulvių plutą ir ant jos sudėti keptas daržoves, dešrą, pomidorus ir sūrį. Iš išvaizdos apkepas primena picą. Nustebinkite savo šeimą šiuo patiekalu paįvairindami įprastą valgiaraštį.
Žingsnis 1
Supjaustykite saldžiąją papriką ir dešrą kubeliais. Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus. Tada sudėkite saldžiąją papriką ir dešrą ir kepkite dar 4-5 min.
Žingsnis 2
Sumaišykite tarkuotas bulves, kiaušinį, smulkintą česnaką, druską ir pipirus. Ant įkaitintos keptuvės su saulėgrąžų aliejumi dėkite tolygų bulvių mišinio sluoksnį ir kepkite, kol apskrus.
Žingsnis 3
Apverskite bulvių plutą keptuvėje ir patepkite ją grietinės ir garstyčių mišiniu, ant viršaus sudėkite keptas daržoves ir dešrą, tada pomidorų griežinėlius, o viršų apibarstykite tarkuotu sūriu. Sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir kepkite dar 3 minutes. Prieš patiekdami papuoškite smulkintais krapais arba petražolėmis.
Kategorijos