Cachucco sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Cachucco sriuba

"Cachucco" buvo vargšų sriuba, gaminama iš to, kas likdavo nuo žvejų laimikio. Didesnės žuvys buvo parduodamos, o mažesnės - pasiliekamos. Tradiciškai tikėta, kad sriuboje turi būti tiek žuvų rūšių, kiek jos pavadinime - Cacciucco - yra "s", t. y. bent penkios. Virtuvės šefai pataria apsiriboti 6-7 jūros ingredientais. Tačiau yra receptų, į kuriuos įtraukta 13 jūros gėrybių rūšių. Pagal konsistenciją cacciucco mūsų supratimu mažai panašus į sriubą, labiau primena jūros gėrybes pomidorų padaže.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
89 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cachucco sriuba Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Ešerius užpilkite šaltu vandeniu, užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies 40 minučių. Sultinį perkoškite. Išimkite ešerių mėsą iš kaulų, pertrinkite per sietelį ir sudėkite į sultinį.

Žingsnis 2

Cachucco sriuba Žingsnis 2
Paruoškite visus sriubai skirtus ingredientus. Jūros gėrybes ir dorado filė supjaustykite 2 cm gabalėliais. Smulkiai supjaustykite svogūną, morką, salierą ir aitriąją papriką.

Žingsnis 3

Cachucco sriuba Žingsnis 3
Išvirkite sriubą. Gilioje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Svogūną, morką, salierą ir aitriąją papriką kepkite 5 minutes. Supilkite pomidorų pastą, supilkite vyną ir troškinkite 10 minučių. Supilkite sultinį ir užvirinkite. Sudėkite doradas ir virkite 5 minutes. Sudėkite jūros gėrybes, druską, pipirus, lauro lapą ir virkite dar 5 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos