Cachucco sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Cachucco sriuba

"Cachucco" buvo vargšų sriuba, gaminama iš to, kas likdavo nuo žvejų laimikio. Didesnės žuvys buvo parduodamos, o mažesnės - pasiliekamos. Tradiciškai tikėta, kad sriuboje turi būti tiek žuvų rūšių, kiek jos pavadinime - Cacciucco - yra "s", t. y. bent penkios. Virtuvės šefai pataria apsiriboti 6-7 jūros ingredientais. Tačiau yra receptų, į kuriuos įtraukta 13 jūros gėrybių rūšių. Pagal konsistenciją cacciucco mūsų supratimu mažai panašus į sriubą, labiau primena jūros gėrybes pomidorų padaže.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
89 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Cachucco sriuba Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Ešerius užpilkite šaltu vandeniu, užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies 40 minučių. Sultinį perkoškite. Išimkite ešerių mėsą iš kaulų, pertrinkite per sietelį ir sudėkite į sultinį.

Žingsnis 2

Cachucco sriuba Žingsnis 2
Paruoškite visus sriubai skirtus ingredientus. Jūros gėrybes ir dorado filė supjaustykite 2 cm gabalėliais. Smulkiai supjaustykite svogūną, morką, salierą ir aitriąją papriką.

Žingsnis 3

Cachucco sriuba Žingsnis 3
Išvirkite sriubą. Gilioje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Svogūną, morką, salierą ir aitriąją papriką kepkite 5 minutes. Supilkite pomidorų pastą, supilkite vyną ir troškinkite 10 minučių. Supilkite sultinį ir užvirinkite. Sudėkite doradas ir virkite 5 minutes. Sudėkite jūros gėrybes, druską, pipirus, lauro lapą ir virkite dar 5 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos