Publikavimo data: 2024-03-23
Cezario salotos su ananasais
Vištiena ir ananasai - neįprastas derinys, prie kurio jau seniai esame pripratę. Todėl Cezario salotose jis neatrodo neįprastai, tačiau skonį pakeičia į gerąją pusę. Paruoškite Cezario salotas su ananasais pagal mūsų receptą - užtruksite vos 10 minučių, tačiau jos taps šventinio stalo puošmena.
Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį ir stambiai supjaustykite vyšninius pomidorus.
Žingsnis 2
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Konservuotus ananasus supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 4
Rankomis stambiai supjaustykite arba susmulkinkite kelis Pekino salotų lapus. Stenkitės naudoti minkštus lapus, o ne mėsingą dalį. Sudėkite juos į lėkštę ir pridėkite keletą pomidorų griežinėlių.
Žingsnis 5
Į salotinę sudėkite vištieną, ananasų gabalėlius ir kelis šaukštus padažo.
Žingsnis 6
Salotas gausiai apibarstykite tarkuotu sūriu ir pabarstykite skrebučiais - jie suteiks pikantiškų ir spalvingų akcentų.
Kategorijos