Cezario salotos su liežuviu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Cezario salotos su liežuviu

Paprastai paruošiamos ir skanios Cezario salotos nusidažys naujomis spalvomis, jei vietoj įprastos vištienos jas paruošite su liežuviu. Jautienos liežuvis yra neįprastas mažai kaloringas delikatesas, turintis daug naudingų medžiagų ir padedantis didinti hemoglobino kiekį. Jį galima valgyti siekiant išvengti anemijos ir skatinti virškinimo procesus.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cezario salotos su liežuviu Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, o pomidorus, priklausomai nuo jų dydžio, supjaustykite į 4-6 dalis.

Žingsnis 2

Cezario salotos su liežuviu Žingsnis 2
Virtą liežuvį supjaustykite stambiais kubeliais.

Žingsnis 3

Cezario salotos su liežuviu Žingsnis 3
Stambiai supjaustykite arba rankomis susmulkinkite porą Pekino salotų lapų. Stenkitės naudoti daugiau minkštų lapų ir mažiau mėsingos dalies. Sudėkite salotas į lėkštę ir pridėkite keletą pomidorų griežinėlių.

Žingsnis 4

Cezario salotos su liežuviu Žingsnis 4
Į salotų lėkštę sudėkite liežuvio gabalėlius ir apibarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 5

Cezario salotos su liežuviu Žingsnis 5
Užpilkite salotas padažu ir sudėkite skrebučius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos