Publikavimo data: 2024-03-23
Cezario salotos su liežuviu
Paprastai paruošiamos ir skanios Cezario salotos nusidažys naujomis spalvomis, jei vietoj įprastos vištienos jas paruošite su liežuviu. Jautienos liežuvis yra neįprastas mažai kaloringas delikatesas, turintis daug naudingų medžiagų ir padedantis didinti hemoglobino kiekį. Jį galima valgyti siekiant išvengti anemijos ir skatinti virškinimo procesus.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, o pomidorus, priklausomai nuo jų dydžio, supjaustykite į 4-6 dalis.
Žingsnis 2
Virtą liežuvį supjaustykite stambiais kubeliais.
Žingsnis 3
Stambiai supjaustykite arba rankomis susmulkinkite porą Pekino salotų lapų. Stenkitės naudoti daugiau minkštų lapų ir mažiau mėsingos dalies. Sudėkite salotas į lėkštę ir pridėkite keletą pomidorų griežinėlių.
Žingsnis 4
Į salotų lėkštę sudėkite liežuvio gabalėlius ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 5
Užpilkite salotas padažu ir sudėkite skrebučius.
Kategorijos