Cezaris su Pekino kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Cezaris su Pekino kopūstais

Visi mėgstame Cezario salotas. Daugeliui kilo noras pasigaminti jas namuose, tačiau ne visur galima lengvai gauti "Romano" salotų. Nereikia eiti toli ir ieškoti panašiausio pakaitalo - tereikia paimti Pekino kopūstų. Mūsų recepte nėra salotų padažo paskirstymo, todėl geriau iš anksto paieškoti recepto kituose šaltiniuose arba nusipirkti jau paruošto.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.55/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cezaris su Pekino kopūstais Žingsnis 1
Apkepkite duoną iš abiejų pusių, kol paruduos, ir supjaustykite nedideliais kubeliais.

Žingsnis 2

Cezaris su Pekino kopūstais Žingsnis 2
Kiaušinius išvirkite, nulupkite ir perpjaukite per pusę.

Žingsnis 3

Cezaris su Pekino kopūstais Žingsnis 3
Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais, naudodami peilį. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.

Žingsnis 4

Cezaris su Pekino kopūstais Žingsnis 4
Vištienos filė supjaustykite plonais griežinėliais ir kepkite, kol iškeps. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 5

Cezaris su Pekino kopūstais Žingsnis 5
Giliame dubenyje susmulkinkite Pekino kopūstų lapus ir sumaišykite juos su padažu.

Žingsnis 6

Cezaris su Pekino kopūstais Žingsnis 6
Lėkštėje išdėliokite kopūstų lapus su padažu, tada vištieną, džiūvėsėlius, kiaušinius, pomidorus ir sūrio griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos