Publikavimo data: 2024-03-28
Cezaris su Pekino kopūstais
Visi mėgstame Cezario salotas. Daugeliui kilo noras pasigaminti jas namuose, tačiau ne visur galima lengvai gauti "Romano" salotų. Nereikia eiti toli ir ieškoti panašiausio pakaitalo - tereikia paimti Pekino kopūstų. Mūsų recepte nėra salotų padažo paskirstymo, todėl geriau iš anksto paieškoti recepto kituose šaltiniuose arba nusipirkti jau paruošto.
Žingsnis 1
Apkepkite duoną iš abiejų pusių, kol paruduos, ir supjaustykite nedideliais kubeliais.
Žingsnis 2
Kiaušinius išvirkite, nulupkite ir perpjaukite per pusę.
Žingsnis 3
Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais, naudodami peilį. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.
Žingsnis 4
Vištienos filė supjaustykite plonais griežinėliais ir kepkite, kol iškeps. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 5
Giliame dubenyje susmulkinkite Pekino kopūstų lapus ir sumaišykite juos su padažu.
Žingsnis 6
Lėkštėje išdėliokite kopūstų lapus su padažu, tada vištieną, džiūvėsėlius, kiaušinius, pomidorus ir sūrio griežinėlius.
Kategorijos