Publikavimo data: 2024-06-08
Coho kepsniai orkaitėje
Lašiša priklauso lašišinių šeimai ir nuo kitų šios šeimos žuvų skiriasi sidabrine žvynų spalva. Ši žuvis laikoma dietiniu produktu, joje yra beveik visų žmogaus organizmui reikalingų vitaminų ir mineralų: B grupės vitaminų, kalcio, geležies, magnio ir kitų. Dažniausiai kuojos lašiša parduodama šaldyta arba atšaldyta. Rinkdamiesi coho lašišą, atkreipkite dėmesį į ledo kiekį pakuotėje, jo neturėtų būti daug. Atšaldyta žuvis turėtų būti parduodama be ledo.
Žingsnis 1
Paruoškite žuvį kepimui. Kepimo skardą patepkite alyvuogių aliejumi. Į kepimo skardą sudėkite šaldytos žuvies gabalėlius. Tada apšlakstykite citrinos sultimis ir druska pagal skonį.
Žingsnis 2
Iškepkite kuojos lašišos kepsnius. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Įdėkite kepimo skardą su žuvimi į orkaitę ir kepkite 30 minučių. Tada kepsnius išimkite ir prieš patiekdami 2-3 minutes atvėsinkite.
Kategorijos