"Cole slaw pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

"Cole slaw

"Cole slaw" yra labai populiarus amerikiečių virtuvės garnyras. Recepto pagrindas - baltagūžiai kopūstai. Kulinaro fantazijos polėkis neribojamas, todėl viename patiekale galima naudoti dviejų rūšių kopūstus: pavyzdžiui, baltuosius ir raudonuosius. Jogurto ir garstyčių padažas suteikia salotoms nepakartojamą ir subtilų skonį. Cukrus ir kukurūzai suteikia būdingą saldų skonį, dėl kurio daugelis mėgsta šias salotas. Šiame užkandyje gausu vitamino C, kuris atsakingas už stiprią imuninę sistemą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
47 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Garstyčios
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Cole slaw Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Giliame dubenyje sumaišykite jogurtą, garstyčias, pipirus ir citrinos sultis. Išmaišykite, tada suberkite cukrų. Druskos dėti nereikia, jos įbersite į daržoves. Palikite padažą pastovėti, kol supjaustysite daržoves ir žoleles.

Žingsnis 2

"Cole slaw Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves. Smulkiai supjaustykite abiejų rūšių kopūstus, šiek tiek pasūdykite ir sutrinkite rankomis. Susmulkinkite petražolių žalumynus. Sudėkite kopūstus ir žalumynus į gilų dubenį. Morkas sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite jas į dubenį.

Žingsnis 3

"Cole slaw Žingsnis 3
Sudėkite visus ingredientus. Iš kukurūzų nusausinkite skystį. Sudėkite kukurūzus į dubenį su daržovėmis. Sumaišykite visus ingredientus ir užpilkite padažą ant daržovių. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos