Publikavimo data: 2024-05-01
"Cole slaw
"Cole slaw" yra labai populiarus amerikiečių virtuvės garnyras. Recepto pagrindas - baltagūžiai kopūstai. Kulinaro fantazijos polėkis neribojamas, todėl viename patiekale galima naudoti dviejų rūšių kopūstus: pavyzdžiui, baltuosius ir raudonuosius. Jogurto ir garstyčių padažas suteikia salotoms nepakartojamą ir subtilų skonį. Cukrus ir kukurūzai suteikia būdingą saldų skonį, dėl kurio daugelis mėgsta šias salotas. Šiame užkandyje gausu vitamino C, kuris atsakingas už stiprią imuninę sistemą.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Giliame dubenyje sumaišykite jogurtą, garstyčias, pipirus ir citrinos sultis. Išmaišykite, tada suberkite cukrų. Druskos dėti nereikia, jos įbersite į daržoves. Palikite padažą pastovėti, kol supjaustysite daržoves ir žoleles.
Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves. Smulkiai supjaustykite abiejų rūšių kopūstus, šiek tiek pasūdykite ir sutrinkite rankomis. Susmulkinkite petražolių žalumynus. Sudėkite kopūstus ir žalumynus į gilų dubenį. Morkas sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite jas į dubenį.
Žingsnis 3
Sudėkite visus ingredientus. Iš kukurūzų nusausinkite skystį. Sudėkite kukurūzus į dubenį su daržovėmis. Sumaišykite visus ingredientus ir užpilkite padažą ant daržovių. Išmaišykite.
Kategorijos