Publikavimo data: 2025-08-18
Cukinijų ir mėsos troškinys "Atsisveikinimas su derliumi!"
Žiema, ir atėjo metas ragauti paskutines 2021 m. derliaus cukinijas. Mėgstame troškintas ir keptas cukinijas, tačiau šis troškinys patiko visiems.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir daržovių skustuku supjaustykite jas plonais žiedlapiais, kuriuos sudėkite į aliejumi pateptą formą. Pagal skonį pasūdome, papipiriname ir ištepame majonezu.
Žingsnis 2
Ant bulvių sluoksnio sudėkite maltą mėsą ir pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, taip pat druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Tada uždėkite sluoksnį stambiai tarkuotų cukinijų. Šis sluoksnis pasūdomas, pagardinamas pipirais ir ištepamas trupučiu majonezo.
Žingsnis 4
Ant viršaus pabarstykite stambiai tarkuotu sūriu ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų, maždaug valandai.
Žingsnis 5
Kepiau savo senojoje viryklėje 75 minutes, ir šį kartą sūrio pluta nebuvo tokia ruda kaip įprastai, todėl atsižvelkite į savo orkaitės galimybes.
Kategorijos