Daikono ridikų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Daikono ridikų salotos

Salotas su daikono ridikėliais gali paruošti net pradedančioji šeimininkė. Ridikėliai yra populiarūs japonų virtuvėje ir labai naudingi. Vidutinis daržovės svoris yra 500 g. Patiekalui paruošti reikia naudoti šviežią produktą be pelėsio ar puvimo požymių. Salotas paruoškite paprastai ir greitai. Jau po 15 minučių jos bus ant stalo.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.72/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Daikono ridikų salotos Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Į gilų dubenį sudėkite morkas. Sudėkite daikono ridikėlius, tarkuotą obuolį ir smulkintą česnaką. Pasūdykite, pagardinkite majonezu arba kitu padažu. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos