Publikavimo data: 2025-08-18
Daržovių sriuba su avinžirniais ir raudonosiomis bulvėmis
Šis receptas tinka veganams ir pasninkaujantiems žmonėms. Patiekalas pagamintas iš nebrangių produktų, lengvai paruošiamas. Iš jo pagaminama soti sriuba.
Žingsnis 1
Į gilią keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus, pakepinkite svogūną, kol šiek tiek apskrus, pagal skonį sudėkite morkas ir pipirus (šviežius arba šaldytus). Troškinkite minutę ir sudėkite bulves bei nuplautas perlines kruopas. Visą mišinį troškinkite 1,5 minutės, pasūdykite, įberkite džiovintų česnakų ir maltos paprikos (raudonosios saldžiosios paprikos). Troškinkite dar minutę ir supilkite 9 puodelius vandens (arba indą, kuriame matavote perlines kruopas).
Žingsnis 2
Išmaišykite, po minutės pagal skonį įberkite džiovintų daržovių prieskonių (sriubos prieskonių / žalumynų). Užvirinkite ant didelės ugnies, sumažinkite ugnį iki silpnos, išmaišykite sriubą ir uždenkite dangčiu. Pusvalandį, kas 10 minučių kaitinkite iki virimo ir maišykite. Po pusvalandžio virimo ant silpnos ugnies išjunkite kaitlentę. Leiskite sriubai pastovėti 10-15 minučių.
Kategorijos