Daržovių sriuba su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Daržovių sriuba su malta mėsa

Neįprasta sriuba su maltomis daržovėmis, konservuotais kukurūzais, žaliaisiais žirneliais ir šparaginėmis pupelėmis puikiai pasotina ir sušildo. Sriuba gaunasi pikantiška ir labai skani, taip pat mažai kaloringa, todėl patiks tiems, kurie saugo savo figūrą. Sriuba verdama ant vandens, nes joje yra tiek daug ingredientų, kad skonis gaunasi gana sodrus. Tačiau galite naudoti mėsos, vištienos ar daržovių sultinį, tada sriuba bus dar skanesnė.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
38 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Daržovių sriuba su malta mėsa Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Daržovių sriuba su malta mėsa Žingsnis 2
Morkas taip pat supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Daržovių sriuba su malta mėsa Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 4

Daržovių sriuba su malta mėsa Žingsnis 4
Bulves supjaustykite 1 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 5

Daržovių sriuba su malta mėsa Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 6

Daržovių sriuba su malta mėsa Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir 5 minutes ant vidutinės ugnies kepkite svogūnus ir česnakus, kol jie taps auksinės spalvos.

Žingsnis 7

Daržovių sriuba su malta mėsa Žingsnis 7
Sudėkite pomidorus ir maltą mėsą ir viską kartu kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 8

Daržovių sriuba su malta mėsa Žingsnis 8
Į puodą sudėkite morkas, bulves, šparagines pupeles, kukurūzus ir žaliuosius žirnelius.

Žingsnis 9

Daržovių sriuba su malta mėsa Žingsnis 9
Supilkite du litrus vandens, išmaišykite, užvirinkite ir sumažinkite ugnį.

Žingsnis 10

Daržovių sriuba su malta mėsa Žingsnis 10
Virkite sriubą ant silpnos ugnies 15 minučių, kol daržovės išvirs. Retkarčiais nuimkite nuo sriubos putas. Pagal skonį sriubą pagardinkite druska ir pipirais. Nuimkite sriubą nuo ugnies, uždenkite dangčiu ir palikite 30 min. brinkti.

Žingsnis 11

Daržovių sriuba su malta mėsa Žingsnis 11
Sriubą patiekite papuoštą smulkintais žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos