Publikavimo data: 2024-03-27
Daržovių sriuba su malta mėsa
Neįprasta sriuba su maltomis daržovėmis, konservuotais kukurūzais, žaliaisiais žirneliais ir šparaginėmis pupelėmis puikiai pasotina ir sušildo. Sriuba gaunasi pikantiška ir labai skani, taip pat mažai kaloringa, todėl patiks tiems, kurie saugo savo figūrą. Sriuba verdama ant vandens, nes joje yra tiek daug ingredientų, kad skonis gaunasi gana sodrus. Tačiau galite naudoti mėsos, vištienos ar daržovių sultinį, tada sriuba bus dar skanesnė.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Morkas taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite 1 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir 5 minutes ant vidutinės ugnies kepkite svogūnus ir česnakus, kol jie taps auksinės spalvos.
Žingsnis 7
Sudėkite pomidorus ir maltą mėsą ir viską kartu kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 8
Į puodą sudėkite morkas, bulves, šparagines pupeles, kukurūzus ir žaliuosius žirnelius.
Žingsnis 9
Supilkite du litrus vandens, išmaišykite, užvirinkite ir sumažinkite ugnį.
Žingsnis 10
Virkite sriubą ant silpnos ugnies 15 minučių, kol daržovės išvirs. Retkarčiais nuimkite nuo sriubos putas. Pagal skonį sriubą pagardinkite druska ir pipirais. Nuimkite sriubą nuo ugnies, uždenkite dangčiu ir palikite 30 min. brinkti.
Žingsnis 11
Sriubą patiekite papuoštą smulkintais žalumynais.
Kategorijos