Dešrelių suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Dešrelių suktinukai

Baltarusių virtuvėje populiarus patiekalas, ruošiamas iš tarkuotų bulvių, yra draniki su dešra. Į receptą įeina sūris, kuris kepant išsilydo ir prisijungia prie bulvių dribsnių. Šis patiekalas yra labai sotus ir kaloringas. Jam reikia išsirinkti gerų bulvių. Pirmenybę teikite mažai krakmolo turinčioms veislėms, kad dreniki pasirodytų kepti. Kietasis sūris turėtų gerai išsilydyti. Rinkitės rusišką arba olandišką sūrį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelių suktinukai Žingsnis 1
Paruoškite blynus. Smulkiai supjaustykite dešrą, sutarkuokite sūrį. Bulves sutarkuokite smulkia tarka. Sumaišykite su dešra ir sūriu. Į masę įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų, miltų ir išmaišykite. Ant įkaitintos keptuvės su augaliniu aliejumi dėkite blynams skirtos tešlos porcijas. Kepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos