Dešrelių suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Dešrelių suktinukai

Baltarusių virtuvėje populiarus patiekalas, ruošiamas iš tarkuotų bulvių, yra draniki su dešra. Į receptą įeina sūris, kuris kepant išsilydo ir prisijungia prie bulvių dribsnių. Šis patiekalas yra labai sotus ir kaloringas. Jam reikia išsirinkti gerų bulvių. Pirmenybę teikite mažai krakmolo turinčioms veislėms, kad dreniki pasirodytų kepti. Kietasis sūris turėtų gerai išsilydyti. Rinkitės rusišką arba olandišką sūrį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelių suktinukai Žingsnis 1
Paruoškite blynus. Smulkiai supjaustykite dešrą, sutarkuokite sūrį. Bulves sutarkuokite smulkia tarka. Sumaišykite su dešra ir sūriu. Į masę įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų, miltų ir išmaišykite. Ant įkaitintos keptuvės su augaliniu aliejumi dėkite blynams skirtos tešlos porcijas. Kepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, islandija, pusryčiai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, draniki, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, draniki su sūriu, vakarienė su bulvėmis, pusryčiai su sūriu, draniki su kiaušiniu

Kategorijos