Publikavimo data: 2024-05-15
Dešros koldūnai
Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite stambia tarka. Lengvai jas nuspauskite, kad išsiskirtų sulčių perteklius. Taip kepant blynai neišsiplės.
Žingsnis 2
Taip pat sutarkuokite dešreles stambia tarka.
Žingsnis 3
Svogūną sutarkuokite stambia tarka arba susmulkinkite peiliu.
Žingsnis 4
Į gilų dubenį sudėkite bulves, dešreles ir svogūnus. Įmuškite du kiaušinius, suberkite miltus, druską ir juoduosius pipirus. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Šaukštu išskobkite kelias porcijas dešrelių ir bulvių mišinio.
Žingsnis 6
Kepkite blynus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių po 5 minutes. Turėtumėte gauti traškią rudą plutelę.
Žingsnis 7
Paruoštus blynus dėkite ant špinatų lapų. Papuoškite patiekalą grietine ir krapais. Gero apetito!
Kategorijos