Dešros koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Dešros koldūnai

Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Dešros koldūnai Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite stambia tarka. Lengvai jas nuspauskite, kad išsiskirtų sulčių perteklius. Taip kepant blynai neišsiplės.

Žingsnis 2

Dešros koldūnai Žingsnis 2
Taip pat sutarkuokite dešreles stambia tarka.

Žingsnis 3

Dešros koldūnai Žingsnis 3
Svogūną sutarkuokite stambia tarka arba susmulkinkite peiliu.

Žingsnis 4

Dešros koldūnai Žingsnis 4
Į gilų dubenį sudėkite bulves, dešreles ir svogūnus. Įmuškite du kiaušinius, suberkite miltus, druską ir juoduosius pipirus. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Dešros koldūnai Žingsnis 5
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Šaukštu išskobkite kelias porcijas dešrelių ir bulvių mišinio.

Žingsnis 6

Dešros koldūnai Žingsnis 6
Kepkite blynus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių po 5 minutes. Turėtumėte gauti traškią rudą plutelę.

Žingsnis 7

Dešros koldūnai Žingsnis 7
Paruoštus blynus dėkite ant špinatų lapų. Papuoškite patiekalą grietine ir krapais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, islandija, pusryčiai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, draniki, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, draniki su sūriu, vakarienė su bulvėmis, pusryčiai su sūriu, draniki su kiaušiniu

Kategorijos