Publikavimo data: 2024-06-09
Dietinė plekšnių sriuba
Yra daugybė įvairių sriubų rūšių. Nepaisant to, kad plekšnių sriuba yra gana mažai kaloringa, jos skonis patiks net tiems, kurie retai įtraukia pirmąjį patiekalą į savo racioną. Šio recepto produktų derinys yra puikus B grupės vitaminų, vitaminų A, E, PP, taip pat jodo, cinko, kalio, kalcio, magnio, fluoro šaltinis.
Žingsnis 1
Sudėkite plekšnių filė į puodą su vandeniu, svogūną ir morką. Užvirkite ir sumažinkite ugnį.
Žingsnis 2
Svogūnus ir morkas smulkiai supjaustykite ir pakepinkite saulėgrąžų aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Tada keptuvės turinį supilkite į kitą keptuvę su smulkiai supjaustytomis bulvėmis ir ryžiais.
Žingsnis 3
Žuvį išimkite iš sultinio ir nuvarvinkite. Užpilkite jį ant bulvių su padažu, druska ir pipirais. Ant silpnos ugnies virkite, kol išvirs. Pabaigoje sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles. Į lėkštę porcijomis sudėkite žuvies gabalėlius.
Kategorijos