Publikavimo data: 2024-05-25
Dietinė žuvies sriuba su brokoliais
Šioje lengvoje žuvies sriuboje nėra nieko papildomo - tik brokolių kopūstai, kuriuose gausu vitaminų ir naudingų mikroelementų, žuvis, kurioje yra reikiama kalcio, fosforo ir baltymų dalis, taip pat daržovės, kuriose yra angliavandenių ir skaidulinių medžiagų. Dėl greito virimo daugiafunkcinėje viryklėje išsaugomos visos naudingosios produktų savybės, o sultinys gaunamas ne mažiau skanus ir sotus nei verdant ant viryklės.
Žingsnis 1
Paruoškite kepimą. Įjunkite daugiafunkcinės keptuvės režimą "Kepti", ant dubens dugno supilkite saulėgrąžų aliejų, sudėkite svogūną ir kepkite 1-2 minutes. Į svogūnus sudėkite brokolių žiedynus ir kepkite dar 1 minutę. Sudėkite morkas, viską sumaišykite ir kepkite dar pusę minutės.
Žingsnis 2
Išvirkite žuvies sriubą. Sudėkite bulves ir žuvį į multicookerį, įberkite druskos, lauro lapą, užpilkite 7-8 puodeliais karšto vandens, uždarykite dangtį ir 15 minučių nustatykite "Multicooker" arba "Boil" programą. Išjunkite multicookerį ir palikite sriubą pastovėti dar 2-3 minutes.
Kategorijos