Publikavimo data: 2025-08-16
Dietinės salotos su vištienos krūtinėle
Vištienos krūtinėlė dera su įvairiais maisto produktais, yra lengvai virškinama ir greitai pasotina. Šaltuoju metų laiku patiekite ją kartu su šaldytomis daržovėmis, žieminių veislių obuoliais ir šviežiais česnakais. Padažui naudokite naminį majonezą, grietinę arba augalinį aliejų.
Žingsnis 1
Paruoškite vištienos krūtinėlę. Krūtinėlę užpilkite šaltu vandeniu ir įberkite druskos. Užvirinkite vandenį, tada sumažinkite ugnį ir uždenkite puodą dangčiu. Virkite 15 minučių. Išimkite krūtinėlę iš sultinio, leiskite jai atvėsti, atskirkite mėsą nuo odos ir kaulų.
Žingsnis 2
Išvirkite pupeles. Puode užvirinkite vandenį ir sudėkite į jį pupeles. Virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes. Tada atvėsinkite.
Žingsnis 3
Sudėkite ir pagardinkite salotas. Vištieną ir kiaušinius supjaustykite kubeliais. Sudėkite kukurūzus ir pupeles. Sumaišykite grietinę ir sojų padažą, įspauskite česnaką. Padažykite ir sumaišykite salotas.
Kategorijos