Publikavimo data: 2024-03-31
Džiovintų grybų sriuba su sūriu
Surinkti pievagrybiai palyginti trumpai išlieka švieži, todėl mėgautis jų aromatu ir skoniu žiemą - brangus malonumas. Tačiau juos galite naudoti džiovintus. Džiovinti grybai yra pigesni ir jų galima rasti beveik visų prekybos centrų lentynose.
Žingsnis 1
Išvirkite bulves. Į puodą supilkite vandenį, sudėkite bulves, įberkite druskos ir įjunkite didžiausią kaitrą. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir toliau virkite.
Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite svogūną, morką ir česnaką. Kepkite 5 minutes. Kruopščiai išmaišykite ir supilkite vandenį, kuriame buvo mirkyti grybai. Kai skystis užvirs, supilkite grybus. Troškinkite 3 minutes, tada apkepą apibarstykite sūriu. Maišykite, kol išsilydęs sūris ištirps.
Žingsnis 3
Paruoškite sūrio sriubą. Į verdančias bulves sudėkite keptas bulves, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Palikite virti ant silpnos ugnies 10 minučių.
Kategorijos