Džiovintų grybų sriuba su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Džiovintų grybų sriuba su sūriu

Surinkti pievagrybiai palyginti trumpai išlieka švieži, todėl mėgautis jų aromatu ir skoniu žiemą - brangus malonumas. Tačiau juos galite naudoti džiovintus. Džiovinti grybai yra pigesni ir jų galima rasti beveik visų prekybos centrų lentynose.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
38 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Džiovintų grybų sriuba su sūriu Žingsnis 1
Išvirkite bulves. Į puodą supilkite vandenį, sudėkite bulves, įberkite druskos ir įjunkite didžiausią kaitrą. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir toliau virkite.

Žingsnis 2

Džiovintų grybų sriuba su sūriu Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite svogūną, morką ir česnaką. Kepkite 5 minutes. Kruopščiai išmaišykite ir supilkite vandenį, kuriame buvo mirkyti grybai. Kai skystis užvirs, supilkite grybus. Troškinkite 3 minutes, tada apkepą apibarstykite sūriu. Maišykite, kol išsilydęs sūris ištirps.

Žingsnis 3

Džiovintų grybų sriuba su sūriu Žingsnis 3
Paruoškite sūrio sriubą. Į verdančias bulves sudėkite keptas bulves, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Palikite virti ant silpnos ugnies 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos