Ešerių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Ešerių sriuba

Sriuba gaunasi skani ir lengva. Aš ją gaminu iš ešerių, nes ši žuvis man patinka ir turi palyginti nedaug kaulų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
60 kcal.
Baltymai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (39 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerių sriuba Žingsnis 1
Žuvį išdarinėkite, nuplaukite, nupjaukite pelekus ir uodegą. Stambiai supjaustykite. Sudėkite į puodą su šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pagardinkite druska, sudėkite kalendrų stiebus ir virkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Ešerių sriuba Žingsnis 2
Nulupkite ir susmulkinkite svogūną bei česnaką. Kepkite keptuvėje 5 minutes.

Žingsnis 3

Ešerių sriuba Žingsnis 3
Žuvies sultinį perkoškite. Žuvį išpjaukite, išimkite kaulus ir atidėkite į šalį.

Žingsnis 4

Ešerių sriuba Žingsnis 4
Bulves nulupkite ir supjaustykite stambiais kubeliais. Sudėkite į sultinį ir virkite 10 minučių. Tada sudėkite supjaustytus pomidorus su sultimis, pakepintą svogūną ir česnaką. Užvirinkite ir virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 5

Ešerių sriuba Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite kalendrą ir išspauskite citrinos sultis. Sudėkite į sriubą kartu su žuvimi. Užvirinkite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos